Rólunk


Hasznosak lehetnek a blogok, ha az ember nem tör nagy célokra, viszont tapasztalatait, élményeit, új ismereteit szívesen megosztja a hasonló érdeklődésűekkel.

Mi ezzel a lehetőséggel szeretnénk élni, mert szívesen ismerkedünk a bennünket körülvevő világgal, és érdeklődéssel olvassuk a hasonló tematikájú blogokat, beszámolókat, útiélményeket.

Nem kell több száz, több ezer kilométert megtenni ahhoz, hogy új felfedezéseket tegyünk, hogy gazdag úti élményekben legyen részünk. Sőt, bőven találunk olvasnivalót Budapestről, Párizsról, Barcelonáról, New Yorkról, de sokkal kevesebbet, vagy alig valamit Zalánkeménről, Titelről, Versecről és környékéről, a középkori bácskai várakról, a vajdasági szélmalmokról, a Sóskopóról...

Lassanként rá kellett jönnünk, hogy alig ismerjük közvetlen környezetünket, és feltételezzük, ezzel sokan mások is így vannak. Sok-sok meglepetésben volt már részünk, ezt szeretnénk megosztani mindazokkal, akik kíváncsiak mindarra, ami körülvesz bennünket a déli végeken, a Vajdaságban, legyen szó természetről, történelmi, kulturális, építészeti, vagy más hagyatékról.

Utazásaink során néha kissé távolabbra, szűkebb pátriánkon túlra is eljutunk, ezeknek az élményeknek is helyet szeretnénk adni a blogon. 

     
     Utazzunk, hát együtt! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése